Duinvilla Kussengevecht: overnachten bij het strand

13 Juli 2021 - A.L. van Aalst

€ 190.00

Heerlijk wandelen of fietsen in de natuur, uitwaaien aan het strand of op de boulevard, winkelen in het centrum van Den Haag of van kunst en cultuur genieten in een van de vele musea.

In de Kussengevecht vakantiewoning kun je goed en veilig verblijven en contactloos in- en uitchecken. Alles wat je nodig hebt voor je verblijf, is vlakbij. Op het park vind je een kleine winkel, een restaurant met zonnig terras, een zwembad, diverse speeltuintuinen, een wasserette en een fietsverhuur. Vlakbij de woning is voldoende parkeerruimte en het park is met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

De duinvilla heeft drie slaapkamers, een gezellige woonkamer, een volledig ingerichte open keuken (met vaatwasser) en twee badkamers. Er is gratis Wifi en een Smart TV.

De grote slaapkamer op de begane grond heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met bad en douche. In de gang is een apart toilet. Op de 1e etage zijn 2 slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een babybedje of een kinderbed. Op de gang is een badkamer met 2e toilet en een sauna. Naast de woning is een zonnig terras.

De duinvilla is een ideaal startpunt om Den Haag en omgeving te ontdekken, ook met de kinderen.
De Kussengevecht villa in vakantiepark Kijkduin is te huur voor minimaal 3 nachten met maximaal 6 volwassenen. Als u met kinderen reist kunt u met maximaal 7 personen overnachten.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Zuid-Holland

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

De Kussengevecht Duinvilla ligt in vakantiepark Kijkduin, op loopafstand van het strand. Op het park is een kleine supermarkt, een zwembad, een restaurant met een zonnig terras en diverse speeltuintjes voor de kinderen. Ook kunt u gebruik maken van de fietsverhuur en de wasserette van het park en kunnen de kinderen meedoen met de Koos Konijn activiteiten. Op de vernieuwde boulevard van Kijkduin vindt u restaurants uit alle windstreken, gezellige terrasjes en diverse leuke winkeltjes. Met tram of bus zijn alle hot-spots van Den Haag makkelijk te bereiken. Tram 3 brengt u in no-time naar het station of het centrum, bus 24 naar het Gemeente Museum, het centrum of station CS en bus 26 naar station HS. Parkeren van de auto is geen probleem in Kijkduin. Den Haag vele musea en prachtige tentoonstellingen. Het Mauritshuis heeft een uitgebreide collectie van grote meesters, met als 'pareltje' het Meisje met de Parel van de schilder Vermeer. Het Gemeentemuseum heeft een vaste collectie met veel schilderijen van Piet Mondriaan en het enige 19e eeuwse panoramaschilderij van Nederland is te bewonderen in Panorama Mesdag. Vanuit Den Haag is De Keukenhof makkelijk bereikbaar en ook een bezoekje aan Delft, Leiden of Gouda is goed te doen. Ook voor kinderen is er in Den Haag van alles te doen. Ontdek in het Museon de technologie die in de Romeinse tijd werd gebruikt, of bekijk in het Sealife Centre Schevingen het leven onder de golven. Je kunt een bezoek brengen aan Madurodam, Drievliet, Space Expo in Noordwijk, of Duinrell, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen zandkasteel bouwen op het strand.